Kotkan majoitusvaihtoehdot

Kotkan hotelli- ja majoitustarjonta on varsin monipuolinen pienen kaupungin tarjonnaksi. Keskustasta löytyy tasokkaampia hotelleja ja kaupungin liepeillä on mahdollista yöpyä tasokkaassa 1800-luvun lopun kartanossa tai matkailuresortissa.. Vaatimattamompia majoitusvaihtoehtoja löytyy sekä keskustasta että kaupungin laidoilta niin hotelleista kuin esimerkiksi myös Airbnb:stä. Sivulta löydät omat suosikkivaihtoehtoni.

Sokos Hotel Seurahuone (neljä tähteä)

Hotelli Seurahuone Kotka
Kotkan Seurahuoneessa olevassa yökerhossa tapahtuu ja sattuu viikonloppusin.

Laadukkaimmista hotellivaihtoehdoista nostaisin esiin Kotkan keskustassa sijaitsevan perinteisin Sokos Hotel Seurahuoneen. Seurahuone on tähtiluokitukseltaan neljä tähteä ja Standard huoneiden hinnat lähtevät liikkeelle noin 140 eurosta.

Huoneiden hintaan kuuluu lähtökohtaisesta aamiainen kahdelle hengelle sekä ilmainen nettiyhteys. Hotellista löytyy myös kuntosali sekä hyvin pysäköintipaikkoja.

Huoneet ovat tilavia ja siistejä. Hotellista löytyy 168 huonetta ja kaksi ravintolaa sekä useampi baari yökerhon kera. Sijainniltaan hotelli sijaitsee aivan Kotkan keskustassa palveluiden äärellä.

Täältä voit tutustua tarkemmin Sokos Hotel Seurahuoneeseen.

Kartanohotelli Karhulan Hovi (kolme ja puoli tähteä)

Kartanohotelli Karhulan hovi
Kartanohotellia ympäröi kaunis puisto.

1800 luvulla rakennettu tunnelmallinen Kartano sijaitsee Kymijoen rannalla noin yhdeksän kilometrin päässä Kotkan keskustasta. Kartanon mielenkiintoinen historia patruunaparin edustuskotina ja kivilinnan uusrenesanssia ja gotiikkaa huokuvat arkitehtooniset ratkaisut luovat kävijälle ainutlaatuisen tunnelman.

Kartanohotelli tarjoaa vieraille perus hotellipalvelut hintaan kuuluvina kuten laajan aamiaisen sekä nopean langattoman wifi yhteyden. Huonevalikoimasta on mahdollista valita perhehuoneita.  Hotellista löytyy squash kenttä sekä mahdollisuus mm melontaan, kalastukseen ja jopa golfiin (kenttä 3 km päässä). Hotellista löytyy myös innoikkaille saunojille sauna.

Tutustu tarkemmin Kartanohotelli Karhulan Hoviin.

Santalahti Resort

Santalahti resortSantalahti Resortista löytyy majoitusmahdollisuuksia luksus villoista, luksushuoneistoihin, normaalitasoisia mökkejä sekä myös matkailuautoilla liikkellä oleville leirintäallueen. Resorttin valikoimasta löytyy korkeatasoisia saunoja sekä laadukkaita kokous- sekä juhlatilapalveluita.

Resortilta löytyy yhteensä yli 200 vuodepaikkaa sekä 26 saunaa. Normaaleista suomalaisista lomakeitaista Santalahti Resort erottuu korkealaatuisella palvelulla sekä kauniilla merinäköalalla.

Tutustu tarkemmin Santalahti Resorttiin.