Olet täällä

KAAKKO135° – Hyvän tuulen rannikko yrityksille?

MIKÄ ON HYVÄN TUULEN RANNIKKO

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla, Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Alue käsittää viisi kuntaa: Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Kotkan-Haminan seudun matkailutoimijat ovat yhdistäneet voimansa matkailumarkkinoinnissa ja jatkossa toivotamme matkailijat tervetulleeksi hyvän tuulen rannikolle kaikki yhdessä.

Erityisesti KAAKKO135° on yrittäjyyden rannikko. Kertomalla yhteistä hyvän tuulen viestiä matkailijoille haluamme olla luomassa elinkeinolle menestymisen mahdollisuuksia. Olemme suunnitelleet käyttöönne brändikirjan sekä mittavan määrän erilaisia mahdollisuuksia näkyä. Brändikirjasta saat kätevästi myös logon omia viestinnän tarpeita varten.

YHTEINEN MARKKINOINTIMME SISÄLTÄÄ LUPAUKSEN

Brändin merkitys markkinoinnissa on itsestään selvää. Jatkossa toteuttamamme brändiviestintä pitää sisällään lupauksen - se on lupaus laadusta. Lunastaessamme lupaustamme tarjoamme niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkaileville asiakkaillemme tällä seudulla hyvää palvelua asenteella, joka jättää kävijän mieleen muiston, että täällä kaikki oli oikein ja kohdallaan. Ja tavoitteenamme on myös että asiakas saa aina vähän enemmän kuin osasi odottaakaan!

MATKAILIJA PERILLE JUURI TEIDÄN YRITYKSEENNE

Matkailumarkkinointia on seudullamme uudistettu vuoden 2013 aikana, jotta matkailija löytää perille yrityksiin. Yrityksillä on mahdollisuus näkyä viestinnässä vuonna 2014 sekä valtakunnallisesti että Pietarin alueeseen kohdistuvissa markkinointitoimenpiteissä.

Lisätietoja Kaakko135° -markkinointitoimenpiteistä täältä